Разкриха какво ще обсъдят Макрон и Путин на срещата си утре

  • 14 юли 2018 20:20

  • 2649
  • 2
Разкриха какво ще обсъдят Макрон и Путин на срещата си утре
© Getty Images/Guliver

Френският президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на ще разговаря с руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 за Сирия, Иран и Украйна на срещата им в Москва утре, когато се играе финалният мач от Световното първенство по футбол - между Франция и Хърватия, предаде Франс прес, като се позова на източник от френското президентство.

Очаква се Путин и Макрон да се срещнат в Кремъл преди мача.

Източникът от Елисейския дворец посочи, че положението в Украйна не е еволюирало толкова, че френският президент да покани Путин на срещата на върха на Г-7 в Биариц (Южна Франция) през лятото на следващата година.

На срещата на високо равнище на Групата в Канада Макрон каза, че би искал да покани Путин в Биариц, но това ще зависи от изпълнението от руска страна на Минския процес, договорен с Франция, Германия и Украйна за решаване на конфликта в Източна Украйна.

Представител на Кремъл вчера каза, че се очаква на утрешната им среща Макрон да информира Путин за състоялата се тази седмица среща на върха на НАТО. Двамата вероятно ще обсъдят и предстоящата среща на русия президент с американския му колега Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в понеделник.


 

Последвайте канала на

БТА
2649 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.14 | 21:23

2
той човека за правда се бори, от бизнес не разбират май

2018.07.14 | 20:23

1
mi rezultata ot finala na svetovnoto. kbo drugo. sveta e futbol

Добави коментар

Водещи новини