Мартин Шулц: Готови сме на компромис, но очакваме и ХДС направи отстъпки

  • 29 януари 2018 08:39

  • 1293
  • 1
Мартин Шулц: Готови сме на компромис, но очакваме и ХДС направи отстъпки
© Getty Images/Guliver

Седмица преди крайния срок, който лидерите на водещите политически сили в Германия си поставиха за формиране на ново правителство, лидерът на Германската социалдемократическа партия Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден призова консерваторите на канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се към по-голяма отстъпчивост по спорните въпроси, предаде БНР.

Трябва да се разберем както за семействата на бежанците, така и за равнопоставеността на здравното застраховане, така и за безпричинните срокове на трудовите договори. Партийният конгрес ми даде задача и аз трябва убедя 440-те хиляди членове на ГСДП да подкрепят коалиционното споразумение, заяви Шулц.

Ние сме готови на компромис, но очакваме и Християндемократическият съюз да направи отстъпки, добави Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1293 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
georgi

2018.01.29 | 18:24

1
Бабата няма ли да си ходи, стига толкова.

Добави коментар

Водещи новини