Еврокомисарят Гюнтер Йотингер ще бъде на посещение у нас на 27 октомври

  • 26 октомври 2017 12:23

  • 580
  • 0
Еврокомисарят Гюнтер Йотингер ще бъде на посещение у нас на 27 октомври
© Getty Images/Guliver (архив)

Европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси Гюнтер Йотингер ще бъде на официално посещение в България на 27 октомври, съобщиха от Представителството на ЕК у нас.

Програмата на визитата включва срещи с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Предвидени са разговори със заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, с министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, с министъра на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, както и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.

От 12.00 ч. до 13.00 ч. комисар Гюнтер Йотингер ще отговаря на въпросите на българските граждани на тема "Бюджет за бъдещето на Европа". Гражданският диалог ще се проведе в Аулата на Софийския университет, където гостите ще могат да задават въпросите си на живо.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
580 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини