Доналд Тръмп пристигна в Париж (видео)

  • 13 юли 2017 11:02

  • 2445
  • 1
Доналд Тръмп пристигна в Париж (видео)
© gettyimages (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския пристигна тази сутрин заедно със съпругата си Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил в Париж, където ще бъде почетен гост на френския държавен глава Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на за тържествата по случай Деня на Бастилията (14 юли), предаде АП.

От летище Орли, където се приземи президентският самолет, Тръмп се отправи към резиденцията на американския посланик и ще посвети сутринта на срещи с дипломати и военни от САЩ. Следва тържествено посрещане и военна церемония в Дома на инвалидите, среща в Елисейския дворец за обсъждане на потенциални решения за сирийската криза и по-широка контратерористична стратегия.

Двамата лидери планират да дадат съвместна пресконференция след разговорите и Тръмп може да бъде изправен пред трудни въпроси за имейлите, разкриващи, че неговият син Доналд-младши е приел радушно перспективата да получи руска подкрепа срещу Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 в миналогодишната президентска кампания.

Последвайте канала на

БТА
2445 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
куклата

2017.07.13 | 11:55

1
рижавия Дони.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини