Протести попречиха на Мелания Тръмп да се срещне с другите първите дами в Хамбург

  • 07 юли 2017 14:48

  • 2396
  • 2
Протести попречиха на Мелания Тръмп да се срещне с другите първите дами в Хамбург
© gettyimages (архив)

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил пропусна първата част от програмата за съпругите на лидерите, участващи в срещата на върха на Г-20 в Хамбург, заради яростните протести срещу Г-20, предаде ДПА.

Полицията не дала разрешение Мелания да излезе от хотела си от съображения за сигурност, обясни нейна говорителка. Президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския бил принуден да стигне по обходен път до мястото на срещата заради различни протестни прояви в центъра на града.

Останалите участници в програмата за съпругите и съпрузите на лидерите се включиха в разходка с корабче в пристанището на Хамбург, както бе по план. Сред тях са съпругът на германския канцлер Меркел - Йоахим Зауер, съпругата на френския премиер Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на - Брижит Троньо и съпругът на британския министър-председател Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в - Филип. Съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо - Софи взе на разходката и 3-годишния им син. Програмата за съпруги и съпрузи предвижда след обяд те да посетят научен център за изследване на климата.

Полицията в Хамбург поиска помощ от колегите си от цялата страна за обуздаване на бурните протести срещу срещата на върха, обхванали Хамбург от снощи.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2396 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Съседът

2017.07.12 | 07:54

2
БОЙЙЙЙЙ НА ТАЯ ПОЛИТОКСИКОМАНСКА ПАСМИНА БОЙЙЙЙ НА ТЕЗ НАРКОМАНСКИ ИЗЧАДИЯ УДРИИИИИИ ЛАБУУУУТТ ВОДНО ОРЪДИЕ ГАЗОВИ ГРАНТИ БОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Бойййкй на мършляците

2017.07.12 | 07:54

1
Защо не протестират срещу дрогата организираната престъпност и тероризма наркоманизираните криминализирани марионетки ааа публикувайте кой стои зад протестите на антиглобалистите

Добави коментар

Водещи новини