Френският вот за президент: Обвинения в шпионаж и плагиатство

  • 02 май 2017 12:24

  • 5102
  • 3
Френският вот за президент: Обвинения в шпионаж и плагиатство
© gettyimages (архив)

Много журналисти ни шпионират, каза заместник-председателят на Френски национален фронт Луи Алио, предаде РИА Новости.

С тези думи партньорът в живота на кандидата за президент на западноевропейската държава Марин льо Пен обясни, защо ръководството на евроскептичната политическа формация не е издало акредитации на сътрудници на няколко медии да придружават льо Пен в заключителния етап на нейната предизборна кампания.

Малко по-късно льо Пен бе обвинена в плагиатство. Според френска медия тя е окрала едно реч на премиера, който бе начело на кабинета в Париж по времето на Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в - Франсоа Фийон. Той през април заяви: Отвъд Рейн започва Германският свят, който бе в миналото опасност. Сега обаче ние заедно с бившия ни враг създадохме силна и мирна Европа.

Льо Пен вчера каза следното: Отвъд Рейн започва Германският свят, който бе в миналото опасност. Сега обаче ние заедно с бившия ни враг създадохме силна и мирна Европа. Но тази Европа трябва да се промени.

"Това, че госпожа льо Пен е използвала думи на господин думите на Фиойн е доказателство за нейната надпартийност". Това съобщиха от Националния фронт, предаде Би Би Си.

Французите ще определят своя държавен глава в неделя. На този етап кандидатът на центристите Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на получава около 60 от гласовете.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5102 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2017.05.04 | 17:19

1
Цървули!!!Европа трябва да се промени!!!Но не от протежета и симпатизанти на Плешивото Кремълско Джудже!!!Френските "националисти",са същите платени лумпени,като АТАКА и Волен Долен Педераст-Рубладжия!!!
Румен

2017.05.04 | 17:19

3
Явно си носил цървули, защото обичаш това определение. И явно имаш подсъзнателна любов към Путин, защото за каквото и да става дума ти все за него си говориш. Като Мирча Кришан и краставицата.Ако в маалата сте чували за него.

2017.05.04 | 17:19

2
хюсеин е от некое нпо - най-вероятно карлуковското. от там са всичките кадри на нпо-тата

Добави коментар

Водещи новини