Бареков: Европа няма да приеме кабинет с фашизоиди

Европа няма да позволи кабинет с участието на фашистки и ксенофобски формации, с отявлени агенти на ДС и проводници на Москва в София и Брюксел. Това заяви евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва по повод разпространената информация, че Патриотичният фронт вероятно ще се окаже мандатоносител и при новосформираното правителство голяма част от министрите в оставка ще запазят своите постове, съобщиха от пресцентъра на "България без цензура".

Бареков предупреди, че ако не се съобразят с волята на българския народ ще трябва да си ходят. "Катастрофата с ограбените милиарди от държавния бюджет ще извади хората на улиците в най-неподходящото и за тях, и за политическата олигархия, и за държавата време".

Ето и пълното съдържание на коментара на Бареков по темата:

"Наглият опит на т.н. патриоти и "Атака" да реабилитират Кабинета "Борисов 2" е фарс и подигравка с категоричното желание на българския народ да свали Борисов във всичките му форми от власт. В дъното на този план стои самозабравилият се диктатор заедно с неговите маши Плевнелиев, Агент Иван и компания. Целта е самият той да се прикрие от народния гняв, но да запази икономическото статукво за себе си и олигархичния си кръг.

Едно подобно правителство с мандата на неговите маши освен че ще запази министрите, ще запази потоците от държавните пари и оскъдните еврофондове към приближените фирми на ГЕРБ и патриотите. Докато оградата от златна стана диамантена, в бордовете на държавните фирми и всякакви държавни предприятия, които гълтат огромни пари, са резервирани само за техните братовчеди и висшия ешалон гербаджии и от техните присъдружни партийки. Планът за мумифицирането на Кабинета "Борисов 2", ужким без самия Борисов, цели неговият главатар да дърпа конците от Банкя, докато статуквото бъде запазено. Надали Европа ще позволи подобен кабинет с участието на фашистки и ксенофобски формации и отявлени агенти на ДС и проводници на Москва в София и Брюксел.

Предупреждавам ги, че ако не се съобразят с волята на българския народ - да си ходят, катастрофата с ограбените милиарди от държавния бюджет ще извади хората на улиците в най-неподходящото и за тях, и за политическата олигархия, и за държавата време".

Коментари

 1. 2017.01.15 | 11:58
  Тая кифла дето си върти задника на всеки 8 месеца и си променя мнението защо пак му давате трибуна? Тоя няма мнение и не се бори за да отстоява такова, квото му кажат това пее. Кукла.
 2. 2017.01.15 | 11:58
  абе тъпак какъв Брюксел , важно е какво ще приемем ние
 3. 2017.01.15 | 11:58
  капутчо мамин капутчоооооо,
 4. 2017.01.15 | 11:58
  ЛАЙНО !!!!!!!!!!!
 5. 2017.01.15 | 11:58
  Niki stoi si tam i si natiskai parcalite curvul!!!
 6. 2017.01.15 | 11:58
  а лайномети в европа как взеха?
 7. 2017.01.15 | 11:58
  Май скоро пак ще вали лайна....
 8. 2017.01.15 | 11:58
  Също и с Пълни Идиоти като Барек Палачинков
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет