Станислав Бакърджиев призна пред съда, че е нарязал 4-годишната Ани

  • 05 септември 2016 16:51

  • 66497
  • 4
Станислав Бакърджиев призна пред съда, че е нарязал 4-годишната Ани
©

Точно в 10.00 ч. в Атина започна процесът срещу 27-годишния баща Станислав Бакърджиев (известен като Сава), 30-годишния обвиняем Николай или Ники (Назиф Ахмедов) и Димитрина Борисова, майката на детето, за жестокото убийство на малката Ани в мазето-кланица на ул. „Михаил Вода“ в Атина.

Със скандали и викове бе даден старт на делото за жестокото убийство на 4-годишната Ани в Атина. „Не искам този мъж до себе си на скамейката“, извика майката на убитото дете - Димитрина Борисова. „Не мога да понеса, че стои до мен този човек, който е направил това на моето дете”, добави със сълзи в очите пред тя пред съда, съобщава в. "Български новини".

Председателят на съда й разреши да седне на последния ред. Между майката и бащата застанаха двамата други обвиняеми и преводачът.

На делото присъстваха и родителите на 30-годишния ключов свидетел Ники. Адвокатът му Яна Панагопулу поиска абсолютна нищожност жалбата и обвинителния акт на основание, че не са преведени на родния език на обвиняемия, а именно на български, с което се нарушава принципа на справедлив процес и могат да се нанесат непоправими щети на правото на защита на обвиняемия. Председателят на съда поиска от адвоката да представи доказателство за обслужване на обвинителния акт и делото бе прекъснато за известно време, докато адвоката представи документите.

Бащата на 4-годишната Ани - Станислав Бакърджиев призна в съдебната зала, че е нарязал невръстното си дете, но отрече други обвинения относно убийството на малката. „Отричам другите актове, признавам нарязването“, категоричен бе той. След това бе извикана майката на детето Димитрина Борисова, която отрече обвиненията спрямо нея за изоставяне на непълнолетното дете. Призна само за лъжесвидетелството, което е част от обвинението срещу нея.

Бабата на Ани и майка на Димитрина каза, че Ани е убита, нарязана и изхвърлена от баща й. „Дъщеря ми не е виновна. Вина имат Сава и Николай. Страдам твърде много за внучето ми и не ми харесва, че дъщеря ми е в затвора и страда за детето си", каза в съда бабата на Ани с помощта на преводач.

Дядото на жестоко убитата в Гърция Ани, който е баща на майка й, заяви пред съда, че дъщеря му е работила като проститутка, за да издържа нейният съпруг и обвинения за жестокото престъпление.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
66497 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ссс

2017.06.25 | 20:23

4
Тия цигани трябва с камъни да ги убият а не да ги съдят и да занимава хората с глупости
Гост

2017.06.25 | 20:23

3
При гърците няма хлабаво! Добре че не ги съдът в БГ
някой

2017.06.25 | 20:23

2
Цигански истории не ме интересуват!

2017.06.25 | 20:23

1
Какъв баща е тоя изверг и какви признания прави?Защо изобщо му давате думата-гилотината за такива като него!!!

Добави коментар

Водещи новини