Джордж Клуни и Кристиано Роналдо се замесиха в "Рубигейт"

  • 23 ноември 2011 16:08

  • 4407
  • 0
Джордж Клуни и Кристиано Роналдо се замесиха в "Рубигейт"
©

Повече от 200 души са призовани за свидетели по скандалното дело "Рубигейт", пише РИА Новости.

Сред тях са американският актьор Джордж Клуни и португалският футболист Кристиано Роналдо. Миланската прокуратура през януари повдигна обвинения срещу тогавашния премиер на Италия Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 заради злоупотреба със служебно положение и сексуални контакти с непълнолетни. Той е имал сексуални контакти с нелегалната мароканска имигрантка Карима ал Махруг (наричана още Руби) и се обадил в полицията, за да бъде африканката пусната. Тя била задържана по обвинения в кражба. Руби потвърди, че е ходила на гости на политика и получавала скъпи подаръци.

Освен Роналдо и Клуни като свидетели са привлечени бившата приятелка на артиста Елизабета Каналис и бившите министри от кабината на Берлускони Мара Карфаня, Мариястела Джелмини и Франко Фраттини

Според съдиите всички момичета участвали в партитата на Берлускони могат да бъдат сметнати за жертви. Политикът смята участничките в Бунга-Бунга за жертва на разследващите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини