11 жени чакали пред спалнята на Берлускони

  • 18 септември 2011 14:07

  • 1432
  • 0
11 жени чакали пред спалнята на Берлускони
© gettyimages

Група от 11 жени чакали на опашка пред спалнята на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, предаде АП.

Самият италиански премиер се похвалил с подвизите си в прихванат телефонен разговор с бизнесмена Джанпаоло Тарантини. "Оправих само осем, вече не съм в старата форма", признал Берлускони през 2009 г. В момента Тарантини е в затвора и е разследван по обвинения, че е уреждал и плащал на жени да проституират на партита в частните резиденции на министър-председателя в Рим, по крайбрежието на Сардиния и близо до Милано. Италианската опозиция поиска канцеларията на Берлускони да разследва спешно дали правителствен самолет е превозвал млади компаньонки за частните партита, наричани бунга-бунга.

Местните медии гъмжат от записи на телефонни разговори на Тарантини. В един от тях, цитиран от в. "Кориере дела сера", Берлускони уведомява бизнесмена, че трябва да лети същата вечер от Рим за Милано, понеже самолетът, който е на негово разположение, е свободен само тогава. Тарантини от своя страна пита Берлускони дали може да го придружи заедно с няколко жени, а премиерът отговаря: "Можеш".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1432 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини