Съдът в Милано потвърди присъдата от 20 г. затвор на Евелин Банев

  • 22 март 2016 21:30

  • 4252
  • 3
Съдът в Милано потвърди присъдата от 20 г. затвор на Евелин Банев
© Булфото

Апелативният съд в Милано потвърди присъдата от 20 г. затвор за наркотрафик на Евелин Банев, наложена му на първата съдебна инстанция. Това съобщи италианският адвокат на Банев – Карло дала Ведова, съобщава "24 часа".

Делото на Брендо беше препратено за втори път на Апелативния съд в Милано, след като през септември 2015 г. Касационният съд в Рим отмени присъдата. Банев не е присъствал на процеса.

Заседанието е продължило 8 часа. На него са били изслушани трима свидетели. Сред тях бил Матей Боев, който свидетелствал в полза на защитата на Брендо. Срещу Евелин Банев дали показания други двама свидетели, извикани от съда – Антонио Мелато и българин с фамилията Антонов Дали точно техните твърдения за Брендо като организатор на трафика.

През юли 2013 г. съдът в Милано осъди Евелин Николов Банев на 20 г. затвор, признавайки го за виновен и по трите обвинения, свързани с наркотрафик.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4252 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kur za boiko analev

2016.08.21 | 00:12

3
toq Brendo ako si otvori ystata ..maleeeeeee Kurvata Boiko fes na momenta e murtuv
Оставете Писателя На Мира

2016.03.30 | 09:40

2
Господин Банев е представител на модерната проза в България. Прочетох първата му книга, която е един връх, една наслада за сетивата и мозъка. Не вярвам той да е замесен в престъпленията, които му приписват. Считам, че той в момента се е уведомиш в някоя топла латиноамериканска държава, където работи по новия си бестселър.
Лорд Страх

2016.03.23 | 20:13

1
стига бе, италианците преследват убийците на децата си. Нима не ги е страх от тях... Тук неговите колеги действат свободно, давайки интервюта при жената на Тишо. Короноват ги по българските медии и охранителите им бият кой където сварят по новите магистрали.

Добави коментар

Водещи новини