Имаме атака, насочена директно към европейските институции, обяви Малинов

  • 22 март 2016 11:41

  • 2181
  • 5
Имаме атака, насочена директно към европейските институции, обяви Малинов
© Булфото

Най-добре е да си припомним, че Брюксел не е много по-голям от София. Представете си, че в София има 2 взрива на летището, след което научавате, че има взрив на Орлов мост. Т.е. толкова е разстоянието от метростанцията до Европейския парламент. И в момента, разбира се, научавате, че публичният транспорт е спрян. Разбира се, когато стане атентат на метростанция, всички пътища, които водят дотам, са затворени.

Това заяви по телефона от Брюксел, пред бТВ, евродепутатът Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат по повод взривовете в белгийската столица, които взеха живота на десетки.

„По време на инцидента аз бях у дома. Живея много близо до ЕП и ходя на работа пеша, затова ще отида на работа. Има обаче колеги, които няма да дойдат днес на работа, може би няма да дойдат и утре“, продължи Малинов.

„От ноември насам ние знаем, че в Брюксел са се активизирали специалните служби. Независимо, че антитерористичната дейност на белгийската полиция дава резултати, тя пак не може да опази белгийските институции. Метростанция „Малбек“ е ключова, тя е малко изнесена от центъра на Брюксел и според мен за първи път имаме атака, насочена директно към европейските институции“, на мнение е Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

Последвайте канала на

2181 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.04.21 | 22:56

4
И ко?
oooo

2016.04.21 | 22:57

5
x.. s oko
чзгс

2016.04.21 | 22:56

3
Ще работите в ЕП??? Може би ще измислите нов метод за прием на терористи, наречени мигранти, в Европа, и съответни санкции за всички, които не искат Европа да стане като Бейрут през 70-те години. Ако не решите проблема ще има радикализация и накрая европейците ще водят партизанска война срещу любимите на ЕП араби и хъхрещи твари.
тъп боклук

2016.04.21 | 22:56

2
Аз пък си представям как тая отрепка го клатят арабелите,докато са му наврели свинската зурла в кофа с лайна !

2016.04.21 | 22:55

1
Bejenskata valna ,atentatite sa organizirani ot TURCIIA . TURCIIA IZNUDVA EVROPA OTVORETE SI OCITE. ERDOGAN NE OFICIALNO SE E OBIAVIL ZA VARHOVEN GLAVNOKOMADVAH NA ISLIAMISTITE . predstoiat atentati v LONDON i RIM.

Добави коментар

Водещи новини