Откриха един от най-издирваните мъже в света - работел в Subway

  • 22 януари 2016 14:00

  • 3030
  • 0
Откриха един от най-издирваните мъже в света - работел в Subway
©

Един от най-издирваните мъже в света бе отрит да работи в заведение на Subway в малко градче в Уилтшър, Англия. Двадесет и осем годишният Пьотр Купиец е издирван от полските власти във връзка с участие в улични банди в Краков и убийството на футболен фен.

Вчера стана ясно, че той е арестуван, докато работи в заведение на Subway в градчето Дивайзис, където месните полицаи често се хранели. Купиец е в списъка с най-издирваните престъпници на Интерпол във връзка с разследване на убийство. Според опасението му той е роден през 1987 г. и е издирван за „нараняване, което е довели до причиняване на смърт“, както и за нападение и кражба. Според полсите медии Купиец е издирван във връзка със сблъсък между фенове на футболните отбори Висла Краков и Корона Келце през 2007 г. 

Тогава двама фенове на Корона са намушкан с нож, като единият от тях по-късно починал от раните си. Купиец се издирва във връзка с намушкванията в продължение на осем години, като се смята, че може да живее в Дивайзис поне от четири години, тъй като е клиент поне от толкова време на местен фитнес, пише Daily Mail.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3030 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини