Близначки сред разстреляните в парижки бар

  • 21 ноември 2015 06:59

  • 5266
  • 1
Близначки сред разстреляните в парижки бар
©

Те се наричаха Емили и Шарлот. Двете еднояйчни близначки на 30 г. бяха разстреляни от терористите в петък, 13 ноември, в бар “Карийон”, където отишли да пийнат и хапнат с приятели.

Родени в Екс сюр Виен в Лимузен, Емили и Шарлот Мо живеели в Париж от няколко години. Приличали си като две капки вода и често излизали заедно в една и съща компания. Като характери обаче били различни, разказват френски и британски медии. Емили обичала да се забавлява, но била срамежлива. Шарлот пък била по-затворена и обичала да общува с по-тесен кръг хора, пише "24 часа".

Движели се и в различни професионални среди - Емили била архитектка, а завършилата икономика Шарлот работела в организация, подпомагаща бизнеса на стартиращи фирми. Не живеели заедно, а в различни апартаменти. И двете вървели бързо напред в кариерата и печелели достатъчно добре, за да могат да водят спокоен начин на живот.

От фейсбук профилите на близначките става ясно, че в свободното си време те обичали да пътуват, да четат, да спортуват и да готвят.

В четвъртък съкрушената им майка и брат им пристигнали в Париж, за да уредят пренасянето на телата им в родния им град, където да бъдат погребани.

“Да погребеш детето си, е ужасяваща мъка, а да погребеш двете - това дори не мога да си го помисля”, казва пред в. “Дейли мейл” кметът на Екс сюр Виен Рене Арно, който бил заедно със семейството при съобщаването на новината за смъртта на момичетата. Наскоро майка им изгубила и съпруга си.

Тя се разтревожила за близначките, когато в събота сутринта и двете не отговаряли на телефоните си. Кметът на градчето успял да научи тъжната новина в събота вечерта, а роднините разбрали една в неделя сутринта, че двете млади жени, които били неразделни в живота, са останали неразделни и в смъртта.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5266 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.21 | 20:12

1
Горките

Добави коментар

Водещи новини