Спасител от френския влак: Действах инстинктивно

  • 24 август 2015 09:35

  • 2775
  • 3
Спасител от френския влак: Действах инстинктивно
© gettyimages

Действах инстинктивно, каза американският военен Спенсър Стоун, който заедно с още трима души обезвреди мароканеца Аюб ел Хазани във влака от Амстердам до Париж, предаде Би Би Си.

Днес служителят на военновъздушните сили на САЩ говори на пресконференция. Той разкри, че е спал дълбоко и бил събуден от шума при инцидента. Действах импулсивно. Мисля, че инстинктът за самосъхранение ме спаси, допълни военният. Спенсър, служителят на американската Национална гвардия - Алекс Скарлатос, студентът от САЩ Антъни Садлер и британецът Крис Норман обезвредиха нахлулия във вагона ел Хазани в петък. Очаква се днес те да получат от френския президент Франсоа Оланд най-високото отличие на западноевропейската държава – Орденът на почетния легион. Френският пътник, пожелал да остане анонимен, както и мъжът с френско и американско гражданство, които са пострадали при инцидента в петък, ще получат престижния орден по-късно.

Френските власти заявиха, че са разпитали 25-годиншия ел Хазани и са установили, че той има връзки с ислямисти. По-рано той отрече да има нещо общо с радикални мюсюлмани.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2775 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АМЕРИКА Е НАЙ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА

2015.08.31 | 20:05

3
БРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЛИК НАРОД СМЕЛ
PUTIN

2015.08.25 | 10:29

2
DA IM IADETE HUIA NA AMERIKANTSITE
АХМЕД ДЕМИР ДОГАН МЪЖ НА ПЕРХЕДРОЛА

2015.08.24 | 23:30

1
волене ТИ ЛИ СИ ПАК ПЕДЕРАСТ ВЕДНАГА ВЪВ САРАЯ МАСТИЯ ДОЛНА

Добави коментар

Водещи новини