Карла Бруни - Саркози се прибра у дома с Джулия

  • 24 октомври 2011 00:51

  • 1094
  • 0
Карла Бруни - Саркози се прибра у дома с Джулия
© Интернет

Карла Бруни-Саркози и дъщеричката й Джулия, която се роди на 19 октомври, вчера бяха изписани от родилното на парижка клиника, в която роди съпругата на френския президент, предаде АФП.

Госпожа Бруни-Саркози напусна в ранния следобед клиниката в парижкия квартал „Ла Мюет“, носейки на ръце бебето си. Щастливата майка влезе в кола, която я чакаше.

Както се полага в такива случаи, външният вид на Карла бе малко небрежен без кой знае какви прически и грим - много по-важно за нея беше да побърза да се качи в колата и да не допусне фотографите да снимат рожбата й - два месеца преди раждането първата дама на Франция убедено заяви, че медиите никога няма да видят детето й.

Президентът Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, който вчера бе в Брюксел на среща на високо равнище на ЕС, вчера три пъти посети съпругата си и новородената им дъщеричка, но на самото изписване така и

не можа да присъства

Разчувствана от случващото се в живота на Саркози, германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се подари плюшено мече на френския президент за новородената му дъщеря Джулия в една от почивките на срещата на европейските ръководители в Брюксел, съобщи АФП.

Тя направи този приятелски жест на фона на различията между тях двамата за средствата за решаване на кризата за дълга в еврозоната.

Последвайте канала на

1094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини