Карла Бруни - Саркози роди момиче

  • 20 октомври 2011 00:03

  • 2171
  • 0
Карла Бруни - Саркози роди момиче
©

Съпругата на френския президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в - Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на, роди момиченце в парижка клиника, пред която се бяха събрали стотици хора, предаде Би Би Си.

Очевидци твърдят, че президентът на Франция е пристигнал в клиниката няколко часа след раждането. Той посети съпругата си по-рано през деня, но след това замина за среща в Германия относно дълговата криза в еврозоната.

От Елисейския дворец заявиха, че засега няма да правят изявления, тъй като това е семеен въпрос.

Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на има син от предишна връзка, а Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в има трима синове от минали бракове.

Френската медия Europe 1 съобщи, че детето е родено към 21.00 ч. в сряда, но не даде повече детайли.

АФП добавя, че източник от обкръжението на Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на е потвърдил раждането и че засега не е ясно името на бебето.

Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на е първата съпруга на действащ френски президент, която ражда по време на управлението му. В последните месеци тя рядко се появяваше в публичното пространство.

Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в се ожени за Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на през 2008 г., като по този начин стана първият президент на Франция, който се развежда и сключва отново брак, докато е на власт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини