Никола Саркози и Карла Бруни ще кръстят дъщеричката си Джулия

  • 20 октомври 2011 20:33

  • 2646
  • 0
Никола Саркози и Карла Бруни ще кръстят дъщеричката си Джулия
©

Президентът на Франция Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в заяви, че той и съпругата му Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на са много щастливи, че им се е родила дъщеря. Това бе първото официално потвърждение, че първата дама на Франция е родила.

А що се отнася до името, президентът Саркози каза, че ще остави то да бъде обявено от майката, предаде Ройтерс.

Според френски медии президентът на Франция Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в и съпругата му Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на са решили да кръстят новородената си дъщеричка Джулия. Все още не е ясно как точно ще се изписва то на латиница - дали като "Giulia" или като "Julia".

Според в. "Фигаро" името не е избрано случайно. Първата дама на Франция е с италиански корени, а Джулия е често срещано име в Италия. Както впрочем и в редица европейски държави. А "Julia" (Юлия) е обичано име в Унгария, където е роден бащата на президента Саркози - Пал Саркози.

По-рано днес в. "Кориере дела сера", като се позовава на френски телевизионни канали, писа, че дъщерята на френския президент ще се казва Далия.

Момиченцето е първото бебе, което се ражда в Елисейския дворец по времето на Петата република. Това е първото момиче както за майката Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на, която има 10-годишно момче Орелиен, така и за таткото Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, който също има три момчета - Пиер и Жан от първия си брак и Луи, от брака си с втората си съпруга Сесилия.

Последвайте канала на

БТА
2646 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини