Шефът на ЕК се връща на работа до края на седмицата

  • 30 март 2015 15:11

  • 1216
  • 1
Шефът на ЕК се връща на работа до края на седмицата
©

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето ще се върне на работа до края на седмицата, съобщи на пресконференция говорителят на ЕК Маргаритис Скинас.

Снощи бе съобщено, че Юнкер е претърпял лекарска намеса заради камъни в бъбреците. По думите на говорителя, председателят не е в болница, а се е прибрал у дома си в Люксембург. В сряда или четвъртък Юнкер ще се върне в Брюксел и възнамерява да работи в следващите дни, за съжаление на своите сътрудници, заяви Скинас по повод предстоящите Великденски празници. Говорителят поясни, че заради здравословното си състояние Юнкер не е могъл да пътува до Киев. Според предварителната програма председателят на ЕК днес трябваше да бъде в Украйна на първото си посещение извън ЕС след избирането му на поста миналото лято.

Последвайте канала на

БТА
1216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.31 | 10:31

1
И с него, и без него, все тая. Не искаме нито ЕС, още по-малко НАТО! Искаме си държавата-независима, а не колония. Искаме си армията! Искаме президент като Владимир Путин, а не да ни опропастяват и крадат сегашните червеи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини