Библията детронира Дарвин на Острова

  • 13 ноември 2014 14:47

  • 3462
  • 6
Библията детронира Дарвин на Острова
©

Библията е най-влиятелната книга за човешката история във Великобритания, пише лондонският в. Гардиън.

Според социологическо проучване 37% от приблизително 2000 анкетирани жители на Обединеното кралство смятат, че Свещеното писание е по-важна книга от "Произходът на видовете" на основоположника на теорията за еволюцията Чарлз Дарвин, за когото са гласували с 2 процента по-малко. В челната петица са включени "Кратка история на времето" на Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов със 17%, изследването на Алберт Айнщайн за теорията на относителността с 15 на сто от гласовете и антиупотията на Джордж Оруел "1984", която е била сметната за най-влиятелна книга от 14% от участниците в допитването.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3462 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Християнин

2015.11.21 | 17:25

6
Добре е да се делят и категориите на влияние на добро и лошо и тогава да се правят изводи, но е в човешката природа да се следва лошото влияние.
Джон

2015.11.21 | 17:25

5
В Библията е Словото Божие а еволюцията на дарвин е лъжа която се използва от глобалисткото сатанинско сборище за да откъснат хората от християнството с една лъжлива доктрина. Еволюция няма и никога не е имало, самият дарвин се разкайва за глупостите си на смъртното си легло, но празните му теории са прекалено удобни за сатанистите на новия световен ред на антихриста и те ги натрапват в учебните програми. Теориите му се промотират не защото са вярни а защото сатанистите не искат да приемат истината - че един ден ще бъдат съдени за делата си. Това е немислимо за тях защото вършат зло и ако приемат истината че ще отговарят за постъпките си те биха живели в страх затова търсят успокоение в лъжата но тя няма да им помогне когато се изправят пред Божият съд.
Християнин

2015.11.21 | 17:25

4
Ако наистина беше християнин, а не само по табелката която сам си пришиваш, щеше да знаеш, че и войните на верска основа не са заради Библията като книга а заради неправилното и тълкуване! А в самата Библия има достатъчно написано и за така наречените динозаври! Фактът,че химическият състав на човешкото тяло е еднакъв със този на пръстта за която Библията говори че Бог е използвал за да сътвори първия човек, е показателен. А ако си направиш труда да прочетеш какво пише за падналите ангели разбунтували се против Бог, ще ти стане ясно и за "другите цивилизации" претендиращи че са създали човек. Поредната дяволска заблуда е това, за да се отклони човек от Истината за сътворението и призванието му и морала които трябва да притежава! така че по-добре не се наричай християнин, а парашутист спуснат от друга "цивилизация"!
vat

2015.11.21 | 17:25

3
Напълно съм съгласен с НЛО.
Християнин

2015.08.18 | 22:07

1
Библията е най-влиятелната книга в света и то в положителна насока ( морално и по всеки друг начин при правилно тълкуване), а не само на Острова! Чарли Дарвин я е изучавал и на грешно тълкувание на Библията основава своята недоказуема теория за еволюцията! Неговото "учение" много е повлияло за формирането на социалния дарвинизъм, расизма и нацистките изстъпления и геноцид над много народи. Така че не е допринесъл с нищо добро за човечеството като влияние.
НЛО.

2015.11.21 | 17:17

2
ПРЕДИ ДАРВИН НИМА НЕ Е ИМАЛО ВОЙНИ НА ВЕРСКА ОСНОВА????????????ДАРВИНОВАТА ТЕОРИЯ Е ПО-ПРАВДОПОДОБНА ОТ БИБЛЕЙСКАТА.ПА МАКАР И АЗ -ХРИСТИЯНИН ,СМЯТАМ ,ЧЕ С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ИМА МНОГОООО ДООКРАСЕНИ НЕЩА И НЕПРАВИЛНО НАПИСАНИ.НИМА ВЯРВАШ ЧЕ СИ СЪЗДАДЕН ОТ КАЛ,А КЪДЕ СЕ ВПИСВАТ ДИНОЗАВРИТЕ ,ПРЕДИ СЪТВОРЕНИЕТО НА ЧОВЕКА.НО И НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ПЪК ЧОВЕКА Е ПРОИЗЛЯЗАЛ ОТ МАЙУНА,ПО-СКОРО СМЕ СПУСНАТИ ОТ ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.

Добави коментар

Водещи новини