Николай Младенов: Холандия игнорира факта, че България е изпълнила критериите за Шенген

  • 17 септември 2011 12:36

  • 1125
  • 4
Николай Младенов: Холандия игнорира факта, че България е изпълнила критериите за Шенген
© булфото

Решението на холандското правителство по приемането на България в Шенген игнорира факта, че страната ни е изпълнила
всички критерии за присъединяване към шенгенското пространство, коментира на пресконференция днес министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Дипломат номер едно посочи, че на 22 септември ще има заседание на министрите на вътрешните работи на страните от Европейския съюз и че очаква на него да бъде взето разумно решение и България да бъде приета в Шенген.  Младенов добави, че ако това не се случи, страната ни ще преразгледа подкрепата си за реформите в европейското законодателство, свързани с Шенген.

Последвайте канала на

БТА
1125 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
аз

2011.09.18 | 18:33

4
Чудо голямо като сме изпълнили критериите. Да не са луди да пуснат Румъния и България с тия мръсни и мизерни цигани и селяни дето ги има тук на изток, че те не знаят да пишат и четат ще ги пускат на запад. Айде няма нужда, нека поне там да остане неосрано от тях, че поне на екскурзии да ходим на чисто и европейско. Да им направят лагери някъде на края на света да не ги гледаме. А и комунистите българи ги направи тая сган черна индийска.
nunu

2011.09.18 | 18:33

3
Golqma greshka shte byde da ni priemat v Shengen i se nadqvam Holandiq da si dyrji tvyrdo na NE-to. Otlichno znaem, che, ako ni pusnat, ot Bg kym drugite evropeiski dyrjavi shte se ponese edna sgan ot hora, koito ne pravqt nishto polezno za rodinata si i nqma da napravqt nishto polezno i na zapad, osven che shte ni syzdadat oshte po-losho ime..

2011.09.18 | 17:11

2
Те им стигат арабелите та и ние да се тропнем на метеното
годо

2011.09.18 | 17:10

1
Я стига с тези глупости, щом сме изпълнили изискванията напълно нормално и очаквано е да ни приемат, за какво иначе влязохме е Евросъюза, за какво се отказахме от доста неща заради това, ако е само за да си плащаме вноската и да не ни приемат за равнопоставени с другите членове на съюза, аз лично не желая да страната ми да е там.Не може на нещата да се гледат така едностранно, има си правила създадени от същите тези страни, не може да получаваш само ползи от членството на една държава, а минусите да не те засегнат и да останат някъде встрани от теб.Аз лично зная как ще реагирам на това нечестно поведение на държавата Холандия, много просто и ефикасно- няма да купувам нищо произведено в Холандия.Ако и вие постъпите така ще им покажем, че тук живеят европейци, които знаят как да си отстояват правата.

Добави коментар

Водещи новини