Канибал се опитал да изяде охранител в затвора

  • 02 септември 2011 11:01

  • 2128
  • 0
Канибал се опитал да изяде охранител в затвора
©

Британецът Питър Брайън, лежащ в психиатрична клиника към лондонски затвор за канибализъм, успял да упражнява хобито си и в мястото за лишаване от свобода, пише в. "Сън".

Шизофреникът само 10 дни след ареста си нападнал 60-годишен надзирател и се опитал да го изяде. Затворникът вкарал служителя на мястото за лишаване от свобода и започнал да блъска главата му в пода. Затворниците от съседната килия помагали на изверга, като пеели на висок глас популярен на Острова хит. Надзирателите успели да спасят своя колега от ръцете на изверга, но служителят починал след шест седмици. При разпита Брайън казал, че искал служителят да му стане храна. Искам да изям още 150 души, за да взема душите им, допълнил шизофреникът.

Извергът за пръв път попаднал в затвора през 1993 г., когато изял 21-годишно момиче. След 8-годишна присъда Брайън излязъл на свобода. Втората жертва на изверга станал най-добрият му приятел. Брайън Чери бил задушен с крачол. Мозъкът на убития бил изяден от канибала, като за подправка било използвано растително масло. След ареста си човекоядецът казал на полицаите, че това е било най-вкусната храна, която ял някога.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини