В Гърция осъдиха родители, изнасилвали редовно децата си

  • 06 февруари 2014 20:23

  • 3152
  • 2
В Гърция осъдиха родители, изнасилвали редовно децата си
©

50-годишен мъж и съпругата му получиха съответно 123 и 103 години затвор за многократно изнасилване на собствените си три деца и принуждаването им да правят секс с родителите си, информира в. "Български вести".

Във вторник, смесено жури на съда даде тежките присъди на насилниците заради извратените сцени, в които са принуждавали децата си да участват. Делото започна през май 2013-та , когато едно от момичетата сподели пред “ Усмивка на детето“ за извращенията. Организацията, известна с това че приюти и малката Мария от Фарсала, веднага уведоми прокуратурата и двата родители бяха арестувани.

Бащата принуждавал двете си малолетни дъщери да осъществяват полов акт с него редовно. Той също така принуждавал сина си да изнасили собствената си майка на няколко пъти , така че бащата може да гледа. Семейството се подчинявало безпрекословно на бащата, защото той бил непрекъснато пиян и изключително агресивен и често излизал извън контрол, твърди майката. Това обаче не попречи на съдиите да и наложат тежката присъда, защото в течение на делото се е доказало че тя е участвала съзнателно и доброволно в оргиите. Делото се проведе при закрити врати, за да се предпази самоличността на децата, които са непълнолетни .

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3152 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.21 | 22:48

1
"226 години затвор" че там нямат лиси хелзински комитет да ги защитава тия добри родители. Това са традиции, ромито така от хилядолетие учи децата си ... Ало, Елини що пречите на ромското семейство ...

2015.06.21 | 22:48

2
Нещо не мога да повярвам, че точно ти не си като тия родители, а не някой друг, при условие, че намираш сили колкото да се измайтапиш и иронизираш под подобна новина. Справедлива присъда! И тук трябва да е така!

Добави коментар

Водещи новини