Германия иска Кадафи на съд

  • 22 август 2011 16:13

  • 946
  • 2
Германия иска Кадафи на съд
©

Либийският лидер Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия трябва да бъде арестуван и съден, заяви германският външен министър Гидо Вестервеле,
цитиран от ДПА.

Той трябва да отговаря за действията си пред съда. Времето на диктатора изтече, каза Вестервеле. Кадафи беше жесток тиранин, повел война срещу собствения си народ. Той трябва да бъде съден или в Либия, или от международен съд, добави министърът. Вестервеле призова бунтовниците да се стремят към демокрация и предложи съдействието на страната си.

Според германския министър на отбраната Томас де Мезиер за запазването на мира в Либия няма да са нужни чуждестранни войници. Уверени сме, че след Кадафи страната ще запази стабилната си структура, както стана в други арабски държави като Тунис и Египет, каза Де Мезиер пред в. "Райнишер пост".

Последвайте канала на

БТА
946 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЧОВЕК

2011.08.24 | 23:52

2
Е, И НИЕ ИСКАМЕ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ И САТЕЛИТИТЕ ИМ / ГЕРМАНЦИТЕ СЪЩО/ ДА БЪДАТ ПРИЗОВАНИ В СЪДА В СТРАСБУРГ ЗА МИЛИОНИ ИЗБИТИ МИРНИ ГРАЖДАНИ В ЦЯЛ СВЯТ , АМА НИКОЙ НЕ НИ ЕБАВА ЗА СЛИВИ.
?

2011.08.22 | 20:06

1
"Кадафи беше жесток тиранин, повел война срещу собствения си народ." ХАХАХАХАХАХА Е как точно воюваше, като им дава по 600 долара обезщетение за безработица на месец ли ? Или безлихвени заеми за жилище ? Или 3000 долара на родено дете ? Сега уахабитите ще режат глави и ще разстрелват за неносене на брада.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини