Обирджия влязъл в дома на треньор педофил и го издал на полицията

  • 19 декември 2013 18:53

  • 2658
  • 1
Обирджия влязъл в дома на треньор педофил и го издал на полицията
© Getty Images/Guliver

Футболен треньор, заподозрян в педофилия, бе арестуван в Испания след като е бил издаден вероятно от извършителя на обир  в дома му, съобщи днес испанската полиция, цитирана от Франс прес.

Полицията е получила анонимен сигнал от човек, който тя смята, че е същият, извършил домашен обир девет дни по-рано.  Лицето съобщило, че е оставило видеокасети с педофилско съдържание под една кола, заедно с адреса на техния предполагаем собственик.

Касетите били придружени с бележка, на която пишело: "Имах нещастието да попадна тези видеокасети и смятам, че съм задължен да ги предам, за да си свършите работата и да вкарате този *** в затвора до края на живота му". След като са изгледали касетите, съдържащи видеоматериал със сексуално насилие над деца на около 10 години, следователите са успели да идентифицират лицето, което ги е заснело и са го арестували, пише БТА.

Треньорът "е спечелвал доверието на децата от футболния клуб и ги убеждавал да гледат с него порнографски филми. Карал ги да мастурбират и накрая е злоупотребявал с тях", обяснява полицията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2658 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.14 | 19:52

1
Ко??? Не!

Добави коментар

Водещи новини