Дейвид Камерън беше поставен под натиск да удължи ограниченията за българи и румънци

  • 20 ноември 2013 07:17

  • 1719
  • 2
Дейвид Камерън беше поставен под натиск да удължи ограниченията за българи и румънци
©

Премиерът на Великобритания Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. бе поставен под натиск снощи да задържи българските и румънските мигранти за още пет години вън от Великобритания, пише британският вестник "Дейли стар".

"Депутати от Консервативната партия искат предприемането на спешни стъпки, за да не могат действащите ограничения, които не им позволяват да влизат във Великобритания да не отпаднат през януари", посочва изданието. Представители на торите искат границите да останат затворени до 2018 г. "Неофициалната прогноза означава през следващите пет години тук да дойдат четвърт милион души", заявява депутатът от консерваторите Найджъл Милс.

По думите му имало основателна загриженост за възможния ефект върху социалната система на Великобритания, както и за броя работни места, които ще заемат. Около 50 депутати от торите подкрепят кампанията му да се запази забраната, като се внесат поправки в правителствения законопроект за имиграцията, отбелязва "Дейли стар". Говорител на вътрешното министерство на Обединеното кралство обаче заявява, че правителството е удължило преходния контрол до максималния срок, който е 31 декември. По думите му нямало как той да бъде удължен повече.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1719 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.21 | 13:30

2
ВАЖНОТО Е РУСИЯ ДА Е ОТВОРЕНА ЗА НАС
2

2013.11.21 | 10:02

1
важното е ние да се отворим от всякъде за пришълците талибани

Добави коментар

Водещи новини