Ал Кайда се прицели в европейските влакове

  • 19 август 2013 10:22

  • 1375
  • 1
Ал Кайда се прицели в европейските влакове
©

Терористичната мрежа Ал Кайда планира атентати срещу високоскоростни влакове в цяла Европа, съобщава в днешния си брой германският в. "Билд", цитирайки източници, близки до тайните служби.

Според всекидневника атентатите може да се изразят в саботажи по железопътните линии или в тунелите, а също в бомби, заложени в самите влакове. "Билд" се позовава на информация от американската Агенция за национална сигурност, която преди няколко седмици засякла телефонен разговор между висши представители на Ал Кайда.  Сведенията накараха германските власти от две седмици да наблюдават линиите, по които се движат германските високоскоростни влакове, както и гарите, с редица дискретни допълнителни средства като патрули от цивилни полицаи, например, отбелязва най-четеният вестник в Германия.

Последвайте канала на

БТА
1375 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.20 | 12:02

1
Всички мюсюлмани и неевропейци ВЪН ОТ ЕВРОПА!!!Тая скапана така наречена демокрация ще съсипе нашия континент!Ако зависеше от мене, с риск да ме нарекат фашист , нацист, ксенофоб и тем подобни ,щях да изгоня всички брадати проповедници от Иран и Турция ,защото ни готвят такива помии, че ще се видиме в чудо. Знаете ли какво казва Слава Севрюкова призната от Ванга за по-силна от нея?!Потърсете в Интернет Ще ви настръхне кожата от това какво чака България!

Добави коментар

Водещи новини