Оцветяват британските полицаи

  • 03 юни 2013 13:37

  • 1300
  • 1
Оцветяват британските полицаи
©

Скотланд ярд поиска от правителството на Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. да въведе квота 50% за представителите на имигрантските общности, пише британският в. Гардиън.

Става дума за така наречената положителна дискриминация и ако Лондон даде зелена светлина на проекта, в Закона за отношението между расите ще бъдат внесени редица радикални промени.
Според представител на полицията в столицата на Обединеното кралство в момента разривът по етнически признак между служителите на реда и жителите на града става все по-голям. Заради това предложението на Скотланд ярд е с всеки един служител от европеидната раса да се наем и представител на имигранските общности. В момента 90% от служителите на Скотланд ярд са британци.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1300 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дейчев

2015.02.06 | 07:54

1
Има по добро решение- да се намали драстично броят на имигрантите в страната!Да се върнат по родните си хабитати-къде в Африка,къде в Азия, къде по океанските острови! Европа заприлича на боклукчийница с тези нецивилизовани навлеци!Има вече поне 5 века една силноразвита култура-европейската!Тя трябва да се справи с изостаналия в древността свят...

Добави коментар

Водещи новини