Българското дете на крачка от осиновяване на Острова

  • 02 май 2013 08:23

  • 2501
  • 3
Българското дете на крачка от осиновяване на Острова
©

Малката Меган е на път да бъде осиновена във Великобритания, предаде БТВ.

Детето, което е на 1 г., е дъщеря на българката Елисавета Попова. Социалните отнемат момичето от нея и сега тя има право да вижда бебето веднъж на 4 седмици. Отчаяната майка зове за помощ, а хиляди българи я подкрепиха в социалните мрежи. В момента Меган е в приемно семейство. Социалните служби на Острова са идентифицирали осиновители, които искат до края на май да вземат малката.

Елисавета и мъжа й се разделили, защото тя го хванала да гледа порнографски материали с деца в интернет. Жената споделила случилото се с акушерка, която на свой ред алармирала социалните. Те казали на Елисавета да не се вижда с мъжа си. По думите ѝ обаче той я изнудил, заплашил дори със самоубийство. После в съда мъжът казал, че тя дошла да го навести. Социалните работници преценили, че Елисавета излага детето си в риск. Те издали и негативен доклад за родителите й, които според тях също не могат да се грижат за Меган. Причината е, че те знаели за влошените отношения на Елисавета и съпруга й, но продължили да ги посещават и не реагирали.


Сега българката вижда детето си веднъж на 4 седмици. На 11 юли е последната им среща преди Меган да бъде осиновена.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2501 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
niko

2016.05.28 | 00:16

1
Гледах репортажа , няма нищо по лошо от това да вземат детето ти. Но.. жената явно послъгваше за истината , пък и самата тя си е виновна . В Англия не си играят , всичко в името на детето .И друго отишла в Англия , омъжила се за англичанин , с една дума отказала се от България . Ок, няма лошо , но защо сега търси помощ от държавата си ?

2016.05.28 | 00:16

3
В името на детето???!! Вие добре ли сте, бе? Имате ли идея за къв бизнес става дума там? "В името на детето" - хахаха - отворете сайтовете на чуждестранни агенции за осиновяване и вижте как се рекламират там деца за осиновяване, прочетете форумите им: "Ти от къде осинови?" "От България" "И аз исках от там, защото са по-евтини ама ми казаха, че в момента нямат БЕЛИ деца" - това е из цяла Европа и САЩ. Това българско дете е ОТКРАДНАТО!

2016.05.28 | 00:16

2
Socialnite ne otnemat toku tyi dete ot roditelite, qvno imat seriozni osnovaniq da go napravqt.

Добави коментар

Водещи новини