Меркел ще работи за стабилна еврозона

  • 18 март 2013 21:26

  • 1191
  • 1
Меркел ще работи за стабилна еврозона
©

Германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се даде да се разбере днес, че работи с други европейски лидери, за да осигури стабилността на еврозоната, предаде Ройтерс.

Това стана, след като шокови вълни преминаха през цялата Еврогрупа след представянето рано сутринта в събота на спасителния план за Кипър, който включва данък върху банковите депозити. "Ние работим, за да осигурим стабилността на еврозоната като цяло", обяви Меркел редом до френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. "Ние правихме това през (последните) години и ще продължим да го правим, както тези дни с Кипър", обеща тя. Германският канцлер направи това изявление пред журналисти преди среща с европейски промишлени предприемачи в Берлин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1191 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
didi

2013.04.14 | 12:55

1
Германия има интерес от кризата Печели от кризата и затова прови така че да продължава Много пари се вложиха в германските банки от европейските страни Сега чакат и руските пари от кипър ама май ще си почакат

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини