Папа Франциск остави всички сътрудници на Ватикана

  • 17 март 2013 07:19

  • 1819
  • 1
Папа Франциск остави всички сътрудници на Ватикана
©

Всички сътрудници на Ватикана временно ще продължат да изпълняват задълженията си, реши днес папа Франциск, съобщи пресслужбата на Светия престол, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Новият папа не възнамерява да прави назначения без допълнителни консултации и размишления, се казва в комюникето.

Ватикана се готви да посрещне многобройни гости от цял свят за церемонията по интронизирането на новия папа във вторник, 19 март.

Очакват се над 150 чуждестранни делегации.

В сряда, 20 март, е планирана среща на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март с представители на други християнски църкви.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.17 | 14:26

1
Чуйте пак вие "отци'-служители на лукавия-попове и папи ! Има малък "период",който е описан в Новия и стария завет,в който промяната ще стане,въпреки усилията на Сатана да го спре чрез вас,подръжници,медии и управляващи.Този период е описан в конкретни "глави' със съвпадение на точност 100% и не само в тях но и в другите пророчески книги на Писанията.Вие какво ще направите,освен да сатанинствате и да се обединявате с каузи,лъжи и ласкателства."Главата" и "Печатат" са изречени от Господ Бог,Когото похулихте,така,че освен всичко по-горе изредено-може само да чакате

Добави коментар

Водещи новини