Пиян мюсюлманин заплаши френски съдия със смърт

  • 06 март 2013 16:14

  • 689
  • 0
Пиян мюсюлманин заплаши френски съдия със смърт
©

Крадец, твърдящ, че се казва Мохамед Мерах, бе задържан във Франция, предаде АП.

Мъжът е бил арестуван в град Арас, който се намира на 160 километра от столицата Париж. Полицаите закопчали мюсюлманина, след като продавачка е подала сигнал, че мъж е забравил да плати купените от нея парфюми. Служителите забелязали крадеца, който излизал от заведение. Той бил в нетрезво състояние и разговарял със себе си. При опит на служителите да го арестуват той се държал неадекватно. Мъжът е искал да се държат с него с уважение и крещял. Най-накрая пияният е бил закаран в управлението.

На следващия ден мюсюлманинът е заявил, че се казва Мохамед Мерах и е готов да застреля съдията и да подпали града. Проверката установила, че задържаният се казва Мохамед Кера и има 27 ареста зад гърба си. Той веднага получил 1 година затвор за кражба и обида на полицаи.

Мерах - дребен престъпник, приел исляма, уби в името на джихада трима войници, трима еврейски ученици и равин в Тулуза и близкото градче Монтобан. Той бе ликвидиран от полицията на 22 март т. г. Наскоро в рамките на разследването срещу предполагаеми съучастници на терориста във Франция бе задържан циганин, приел мохамеданската вяра.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
689 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини