Съветът на ЕС няма да решава за атентата в Бургас

  • 15 февруари 2013 12:12

  • 1226
  • 1
Съветът на ЕС няма да решава за атентата в Бургас
©

Съветът на ЕС по външни работи ще бъде запознат на предстоящото си заседание в понеделник с доклада на българските власти за атентата на летището в Бургас. Това съобщи източник от европейските институции.

Информацията ще бъде предоставена от външния министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. На този етап не се очаква взимането на решения, уточни източникът в отговор на въпрос дали е възможно министрите да постигнат единодушие за поставянето на "Хизбула" в т. нар. "черен списък" на ЕС с терористичните организации. Вече заявихме, че трябва да започнем разговори помежду си за следващите стъпки. Всички осъдихме нападението и тероризма като цяло. Трябва ни точна и сериозна оценка на заключенията на българските власти. Информацията, която очакваме, ще бъде много полезна, но имаме нужда от още време, не сме в положение да вземем решение сега, отбеляза източникът

Последвайте канала на

БТА
1226 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Fi4eto

2013.02.15 | 19:14

1
Е за кво им е да се набиват в евреиско американската простотия. Такава простотия само тиквата и цвъцко на България могат да сержират. В Европа само България се натресе в проблем които не е неин.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини