Силвио Берлускони съди списание заради Бунга-бунга (Снимки)

  • 21 януари 2013 13:37

  • 1313
  • 0
Силвио Берлускони съди списание заради Бунга-бунга (Снимки)
©

76-годишният Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 заведе дело срещу жълтото британско сп. Oggi, пише Лайфнюз.ру.

Политикът иска от изданието сумата от 136 000 долара, защото таблоидът е публикувал снимки от купоните във Вила Чертоза, наричани още Бунга-Бунга. Материалът, придружен с фотографии е озаглавен Премиерът и неговият харем, е възмутил бившия премиер. На снимките той е изобразен в близки до интимност сцени с няколко момичета.

Авторът на материала е заплашен от 17 месеца затвор заради нарушаване на личното пространство на политика, посочват от съда в Милано. Фотографът също е заплашен от процес, защото влязъл незаконно в частен имот.

Редакцията, от своя страна, заяви, че действията на нейните служители са били продиктувани от обществен интерес.

По-късно днес стана ясно, че присъдата на политика по Рубигейт ще бъде произнесена след предсрочните парламентарни избори на 24 и 25 февруари. Бившият премиер е обвинен за това, че е имал сексуални отношения с мароканската танцьорка Карима ел Махрук, по-известна като „Руби”, преди тя да навърши 18 години

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1313 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини