Заради Жерар Депардийо. Белгийски кмет се облече като Обеликс

  • 03 януари 2013 09:18

  • 1231
  • 0
Заради Жерар Депардийо. Белгийски кмет се облече като Обеликс
©

Кметът на белгийската община Естемпюи, където френският Жерар Депардийо си купи имот, реши да покаже своето гостоприемство по неочакван начин.

Даниел Сенесел се облече като героя от филмите за приключенията на смелите гали Астерикс и Обеликс и се засне, предаде РИА Новости. На фотографиите, пуснати във  Facebook, Сенесел е облечен с известния шлем с крилца и носи фалшиви мустаци. Той проверява дали всичко е готово за пристигането на Обеликс. Герой, изигран от известния артист.

Депардийо, който открито подкрепи бившия президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, си купи къща в Белгия, за да избяга от данъка върху богатството, въведен от сегашния държавен глава Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12. Депардийо също посочи, че иска да се откаже от френското си гражданство и да се засели в Белгия.

Филмът за Астерикс и Обеликс е екранизация на известния комикс за двамата гали, борещи се срещу римското нашествие. Първата книжка от поредицата излиза през 1959 г., припомня агенцията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1231 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини