Израел отново удари Баалбек

  • 16 май 2024 07:12

  • 672
  • 2
Израел отново удари Баалбек
© gettyimages

Израелските сили за отбрана (IDF) съобщават, че в сряда са нанесли въздушни удари по град Баалбек, разположен в североизточната част на Ливан, съобщи The Times of Israel, позовавайки се на ливански медии.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2147

Видеоматериал, публикуван в X от ливанския журналист Ахмед Ясин, показва експлозии в покрайнините на града.

Ливанската новинарска емисия Nabatieh News също съобщи за въздушни удари, извършени от израелски самолети около Баалбек.

Съединените щати са обезпокоени от липсата на стратегия на Израел за ивицата Газа след приключването на конфликта с Хамас, заяви високопоставен служител на администрацията пред Times of Israel.

Сирия е прехвърлила елитни бойци на ливанско–израелската граница?

В сряда израелският министър на отбраната Йоав Галант призова министър-председателя Бенямин Нетаняху да не прилага израелското военно управление.

"Споделяме загрижеността на министъра на отбраната, че Израел не е разработил никакви планове за задържане и управление на териториите, които ЦАХАЛ разчиства, като по този начин позволява на Хамас да се възстанови в тези райони.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
672 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:08

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­­и­­­ ­м­­­о­­­м­­и­­­ч­­е­­т­­а­ ­­­в­­и­­ ­­­о­­ч­а­к­­в­­а­т ­-­­ X­­1­­­8­­­.­­F­­­U­­N

2024.05.16 | 09:00

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини