Удължават примирието между Израел и Хамас с още два дни?

  • 27 ноември 2023 17:38

  • 304
  • 1
Удължават примирието между Израел  и Хамас с още два дни?
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Вероятно примирието между Израел и палестинската терористична групировка Хамас ще бъде удължено с два дни", това предаде медията от Еврейската държава нюзру, като се позова на източници от Египет.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2082

"Според представители на Кайро очаква се изтичащото днес четиридневно прекратяване на огъня да бъде удължено с още два дни. В проекта за споразумението е заложено и освобождаването на 20 израелци, взети за заложници при атаката на Хамас, извършена на 7 октомври", добави цитираното издание.

"Предвижда се Еврейската държава да пусне от затворите  60 палестински жени и непълнолетни момчета", добавиха представителите  на Египет", посочи още нюзру.

"От канцеларията на премиера на Държавата Израел Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и не са коментирали изявленията на египетската страна", допълни медията.

Четиридневното примирие между Израел и "Хамас" е важна първа крачка

Последвайте канала на

Валери Зайцев
304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.27 | 20:03

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpа), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук------>> gg.gg/blumag

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини