Катар: Близо сме до сделка за освобождаване на заложниците на „Хамас”

  • 20 ноември 2023 07:09

  • 618
  • 1
Катар: Близо сме до сделка за освобождаване на заложниците на „Хамас”
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

„Близо сме до сделка за освобождаване на заложниците на „Хамас”. Това обяви премиерът на Катар. Малкото емирство е посредник в преговорите между Израел и групировката.

Досега от над 240 заложници бяха освободени само четирима - точно със сътрудничеството на Катар. Премиерът Мохамед Ал-Тани каза за евентуалното ново споразумение, че в сравнение с големите трудности в началото, сега остават „съвсем малки пречки”.

Всичко по темата:
Войната между Израел и Хамас 1141

Според медиите в Съединените щати Вашингтон участва в преговорите. Сделката ще е да бъдат освободени десетки заложници срещу 5-дневно примирие и някои други отстъпки от Израел.

Франция ще изпрати 10 тона медицински консумативи в Газа следващата седмица

„Не искам да влизам в подробности за преговорите. Темата, разбира се, е много чувствителна. Има по-добър шанс да се стигне до споразумение, ако се ровим по-малко. Надявам се, че ще имаме добра новина в близките дни и се надявам, че броят на освободените хора ще е значителен”, посочи посланикът на Израел в САЩ Михаел Херцог.

Последвайте канала на

Калина Христова
618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 13:36

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини