Дахер Ламот: Омразата се разпространява по-бързо и от пандемия

  • 17 октомври 2023 10:36

  • 1061
  • 3
Дахер Ламот: Омразата се разпространява по-бързо и от пандемия
© Личен архив
Слушай новината Слушай новината

Вчера 71-годишен мъж от Илинойс, САЩ, е нападнал с нож и убил 6-годишно дете, като ранил опасно и майка му. Причината - били мюсюлмани и старецът решил да отмъщава за Израел. Детето е наръгано десетки пъти, немалко пъти е поразена и майката, но има шансове да оцелее. Малко по-късно, в Брюксел, ислямист, който се е обявил за член на ИДИЛ, напада безразборно хора, успява да застреля двама шведи, запътили се да гледат футболен мач. Причината? Същата. Отмъщение. Това пише в социалната мрежа "Фейсбук" анализаторът Дахер Ламот. 

"Както виждате и в двата случая жертвите са абсолютно невинни хора. Омразата се разпространява по-бързо и от пандемия. Вирусът веднага обхваща нервната система на примитивни хора, които изпадат в бяс. И се разпространява по мрежите", пише още той.

Двама футболни фенове са убити при атентат в Брюксел, нападателят е крещял: "Алах е велик"

"Едните ще акцентират само за първия случай, а другите - за втория. Няма ваксина за това състояние. Може би само четене. Но и то не помага. Обезпокоително е състоянието на нерационалната паплач, която преди време защитаваше допускането на бежански вълни и защитаваха ислямистите в Сирия. Сега крещят срещу ислямизъм. Никога няма да седнат да разсъждават, а винаги емоционално ще пищят и обвиняват с широки усти, с истерични погледи и ококорени очи ще повтарят всичко, казано и направлявано от медиите и инфлуенсърите, техните апостоли на информацията и светци на правилното мислене", коментира още Дахер Ламот. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1061 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Слава на Хитлер и Зеленски

2023.10.18 | 04:52

3
Слава на ционистите, слава на украинците, слава на нацистите, слава на Хитлер, слава на Зеленски, който няма татуси със свастики да мре, да пребъдат фашистите и да изпепеляват Гои, по възможносот деца

2023.10.17 | 16:45

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.17 | 10:59

1
Ако пpaвителството подкрепя изби ването на народа ти, дали не е най-нормалното да излезеш с нoж на улицата, вместо да пишеш като глaмав в мpeжата.

Добави коментар

Водещи новини