Американска фирма фалира заради снимка на джихадисти (видео)

  • 16 декември 2015 17:46

  • 4435
  • 1
Американска фирма фалира заради снимка на джихадисти (видео)
©

Американска фирма е пред фалит, след като една от служебните им коли се озова на снимка на джихадисти в Сирия. Върху автомобила ясно се вижда монтирана картечница, съобщава БТВ.

Джихадистите сами са качили в социалните мрежи снимка с колата на фирмата за водопроводни услуги "Марк уан". От този момент нататък, в офиса започват да получават ежедневно най-различни заплахи за саморазправа от американци.

„Секретарката на фирмата е била наречена "блудница на ИДИЛ" и други обидни квалификации. Хора са я заплашвали с побой”, обясни адвокатът на фирмата Крейг Ейланд.

Антирекламата спира всички поръчки на фирмата. И всичко заради една кола - продадена на търг на турски гражданин. Сега компанията, организирала търга, ще бъде съдена да покрие загубите на водопроводчиците. Води се разследване кой е купувачът и дали сделката е част от канал за доставки на коли до джихадистите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
доктор

2015.12.19 | 23:34

1
Е няма как да стане тая бе хора......... Турците се борят с ИД а не да им осигуряват транспорт и оръжие срещу петрол и човешки органи за модерните си клиники!

Добави коментар

Водещи новини