Спасиха бебе с шрапнел в главата в Сирия (видео 18+)

  • 24 септември 2015 15:33

  • 3211
  • 3
Спасиха бебе с шрапнел в главата в Сирия (видео 18+)
©

Бебе се роди с шрапнел, забит в челото, в сирийския град Алепо, съобщава Си Ен Ен. Момиченцето е кръстено Амел, което означава „надежда“, защото е успяла да оцелее след раждането си.

Инцидентът е станал на 18 септември след въздушна атака, за която се предполага, че е от страна на сирийското правителство, в Алепо. Тогава Амира, която била бременна в деветия месец и трите ѝ деца били ранени и били откарани в местна болница. Децата получили леки наранявания, но жената имала рани от шрапнели по лицето и тялото, включително и по корема. Лекарите били притеснени за оцеляването на майката и бебето, затова направили цезарово сечение.

Когато бебето се родило, лекарите видели, че то има шрапнел, забит в челото, точно над лявото му око. Шрапнелът е преминал през корема на майката и се е забил в челото на бебето, обясняват лекарите. Медиците извадили шрапнела. Амира също е оперирана. Сега и майката, и бебето вече са добре.

„Благодаря на Бога, Бог е по-велик от Башар“, казва хирургът, като има предвид сирийския президент Башар Асад. "Тя дори още не беше родена и вече е мишена. Това е положението. Надявам се, че тя ще има по-добро бъдеще", казва д-р Мохамед Табаа.

Предупреждаваме, че кадрите може да са подходящи за лица под 18 години, както и за по-чувствителни хора!

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3211 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.30 | 17:13

3
Падат бомби а те се е ба т. Баахти и маймуните.

2015.09.30 | 17:13

2
Като свирки се таковат!Не ги е страх от куршуми и бомби.Така е казал Аллах

2015.09.30 | 17:13

1
След като е война,да спрат да правят деца!Те като зайците.Ще пукнат от глад, но ще се размножават.

Добави коментар

Водещи новини