Ердоган: Турската икономика ще започне да нараства през следващата година

  • 27 февруари 2024 16:10

  • 682
  • 1
Ердоган: Турската икономика ще започне да нараства през следващата година
© Getty Images

Турската икономика ще започне да нараства през следващата година, тъй като настоящите трудности вече започнаха да намаляват, заяви президентът на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва на предизборен митинг, като подчерта, че правителството е в състояние да разреши всички проблеми на страната, съобщи "Хюриет дейли нюз".

"Всички ще видим, че икономическите трудности ще намалеят до края на годината и че от следващата година ще започнем отново да растем", заяви Ердоган на митинг днес в егейския град Маниса.

Ердоган, който е и председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР), призна, че Турция има някои проблеми, с които, както посочи, може да се справи, без да изпада в песимизъм.

"Всеки от нашите граждани ще получи заслужен дял от растежа и укрепването на страната ни. Направихме това в миналото и ще успеем отново", подчерта президентът.

Ердоган: Ще използваме постиженията на турската отбранителната промишленост в борбата срещу тероризма

По думите на Ердоган правителството е осигурило сигурност в страната, като се е справило с терористите. 

"Къде е тероризмът? Къде са терористичните организации? Всички те са елиминирани", заяви той.

Ердоган обвини основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП), че тайно се е съюзила с прокюрдската Партия за равенство и демокрация на народите (ДЕМ) в някои избирателни райони, като Истанбул и Мерсин, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
682 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.27 | 18:56

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини