Интензивен трафик и засилен полицейски контрол по пътищата в Гърция

  • 29 декември 2023 12:29

  • 625
  • 3
Интензивен трафик и засилен полицейски контрол по пътищата в Гърция
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Интензивен трафик и засилени полицейски проверки по пътищата на Гърция.

За да облекчи движението полицията е ограничила движението на товарните автомобили.

Хиляди българи и тази година ще прекарат празничните дни в южната ни съседка, предаде БНР.

Паркинги в Гърция отказват за приемат коли с газова уредба

"Никой не е над закона" това е системата по контрол на пътния трафик в Гърция. Полицията увеличи двойно екипите за контрол. Проверки се извършват денонощно, предупреждават униформените.

Най-често се проверява за употреба на алкохол, пушене в колите в присъствие на дете, масови са глобите за неправилно изпреварване.

Паркирайте само на определените за това места, казват полицаите които масово глобяват.

Много е силен трафикът от българската граница. Двойно повече от Коледа са резервациите за хотелите на Халкидики. Увеличени са българските групи за Нова година в Северна Гърция, както и на остров Тасос. "Времето е толкова топло и приятно, че става дори за плаж", казаха пристигналите вече туристи от чужбина.

Хиляди са и гърците,които идват в България за празниците. Туроператорите от Александруполис съобщават, че са запълнени всички места за екскурции до Бургас и Варна.

Трафикът ог тази сутрин е интензивен, но няма задръствания по информация на пътна полиция

Последвайте канала на

Радина Лазарова
625 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КЗЛД

2023.12.30 | 19:29

3
Сайт = ОТВРАТ и ПЕРВЕРЗИЯ !

2023.12.29 | 15:46

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Николай Ралчев Тутракан

2023.12.29 | 14:00

1
Николай Петков Ралчев се казвам(Геят на Гейовете и кавалджията) и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5, до старото пазарчв.Аз съм опасен потомствен Гей на 49 години, аз съм бандит и съм осъждан многократно за криминални престъпления.Обаче съм ГЕЙ иси търся млад агресивен Гей,който да ме обича и аргасва , опрашва безкомпромисно много и да се ожени за мен,защото аз съм жената в гей-връзките и сексуалните отношения и да си осиновим дете,защото майка ми Надя Драганчева,която вече е на 71 години, тя иска това!!!!! Аз много мразя жените!!!!! Аз правя любов винаги и само с мъже!!!!!!!! И аз съм жената в гей-връзките , епилирам се,нося прашки,сутиени и съм готов винаги за голямото чукане.Аз бях привеждан принудително в психиатрични клиники за психиатричните ми дълги лечения ,но станах още по-ненормален.Аз съм си луд по рождение и всички знаят, че аз съм доказан луд психопат, но аз съм тапегьос и кавалджия и не ми пука!!!!!!! Аз цял живот -49 години живея с родителите ми

Добави коментар

Водещи новини