Времето в Гърция се влоши

  • 16 декември 2023 11:20

  • 1945
  • 1
Времето в Гърция се влоши
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Лошо време обхвана Гърция. Полицията изисква задължително вериги за сняг. Спряха движението на фериботи към част от островите в Егейско море.

От дирекциите на полицията съобщават,че се изискват задължително колите да се движат с вериги за сняг в областите Иматия,Пела,Пиерия.

В районите Верия и Науса не допускат коли без вериги.Поради лошото време в цялата страна и предимно в Северна Гърция полицията масово проверява колите дали са снабдени с вериги,съгласно закона и налага глоби,независимо в каква посока се движи колата.

Заледени са пътищата,сняг заваля в голяма част от областите в Северна Гърция. Властите препоръчват да се шофира много внимателно дори и по централната магистрала Солун- Атина,както и по пътя Солун- Александруполис, предава БНР.

Заради снега: 20 села в Смолянско са без ток

Силен вятър при ниски температури, дъжд и сняг създава рискове при пътуване,предупреждават от Пътна полиция.

Силни морски бури прекъснаха движението на фериботи към част от островите в Егейско море.

Според прогнозите циклонът ще продължи до вторник.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1945 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.16 | 13:23

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини