Метеоролозите в Гърция с предупреждение: Времето се влошава

  • 06 януари 2024 11:36

  • 1024
  • 1
Метеоролозите в Гърция с предупреждение: Времето се влошава
© Pixabay

Гръцката метеорологична служба предупреди за рязко застудяване и влошаване на времето. Пътната полиция увеличи екипите за контрол на движението.

Синоптиците в южната ни съседка предупреждават за рязка промяна на времето с понижени температури,силни дъждове и вятър.Под влияние на новия циклон са островите в Йонийско море, част от континентална Гърция и Пелопонес.

Тази нощ ще се увеличи силата на морските бури в Егейско море,което предполага нарушаване на трафика на фериботите.Предупредени са собствениците на малки плавателни съдове да не излизат в открито море и да изтеглят лодките на брега, предава БНР.

Силни бури спряха фериботите в Гърция

Рязко ще се понижат температурите в рамките на днешния и утрешния ден,но сняг не се очаква,според прогнозите на синоптиците.

Пътна полиция предупреждава за хлъзгави и опасни участъци по цялата пътна мрежа и приканва шофьорите да карат внимателно с изправни автомобили.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1024 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.06 | 12:33

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото, независимо от възрастта но и лекува болести. Това е много готино нещо, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини