СДСМ: Всички участници в инцидента в Охрид са членове или симпатизанти на ВМРО-ДПМНЕ

  • 29 януари 2023 21:46

  • 1678
  • 1
СДСМ: Всички участници в инцидента в Охрид са членове или симпатизанти на ВМРО-ДПМНЕ
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Всички участници в инцидента в Охрид (при който беше пребит секретарят на сдружението „Цар Борис Трети” Християн Пендиков) са членове или симпатизанти на ВМРО-ДПМНЕ. Има снимки с Мицкоски и Николоски (председателят и зам.-председателят на опозиционната партия), един от нападателите дори е служител в администрацията на кмета на Охрид, също от ВМРО-ДПМНЕ, пише в позиция на управляващата партия в Република Северна Македония СДСМ в отговор на изказването по-рано днес на зам. председателя на ВМРО-ДПМНЕ Александър Николоски.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1272

От СДСМ уточняват, че на случилото се в Охрид институциите са реагирали бързо, МВР веднага е успяло да открие нападателите, а по сигнала се е задействала и компетентната прокуратура. 

Караул на гроба на Гоце Делчев организират на 4 февруари от Патриотичния институт на ВМРО-ДПМНЕ

„Насилието от всякакъв вид е недопустимо, както неприемливи са и всички опити за възпрепятстване на европейския път и обиди към чувствата на македонските граждани. ВМРО-ДПМНЕ е политическа партия, която работи срещу европейския път на страната и няма право да говори по тази тема. Страната ни няма нужда от разпалване на атмосферата. Всички трябва да се съсредоточат върху икономическия растеж и продължаването на европейския път, конституционните промени за интеграция в ЕС. Който не допринася за този план, само обслужва нечии други интереси и действа според нечий друг дневен ред”, пише в съобщението на СДСМ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1678 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.29 | 22:52

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини