Мафиот давал 10 млн. евро за 6 убийства на сръбски политици

  • 16 юли 2012 10:00

  • 3055
  • 0
Мафиот давал 10 млн. евро за 6 убийства на сръбски политици
©

Сръбският наркобос Дарко Шарич е предлагал 10 млн. евро за убийството на шестима високопоставени политици в Сърбия, предаде белградското радио Б92.

Според данни на службите за сигурност в западната ни съседка килърът е трябвало получи сумата срещу смъртта на бившия вече президент Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва, неговия шеф на кабинета и председателя на Бюрото за национална сигурност Миодраг Ракич, мандатоносителя на очакваното сръбско правителство и министър на вътрешните работи Ивица Дачич, шефа на Службата за сигурност Саша Вукадинович, прокурорът от трибунала срещу организираната престъпност Милко Радисавлевич и министърът на правосъдието Снежана Малович. Престъпникът, който в момента се крие в ЮАР, твърди, че шестимата са разбили неговата наркоимперия.

Сегашният държавен глава Томислав НиколичТомислав Николич Томислав Николич - сръбски политик и президент на страната Роден на 15 февруари 1952 в е запознат с информацията и заяви, че на всички застрашени ще бъде осигурена охрана.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3055 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини