Вучич изрази надежда за сътрудничество с Байдън и благодари на Тръмп

  • 08 ноември 2020 17:10

  • 435
  • 1
Вучич изрази надежда за сътрудничество с Байдън и благодари на Тръмп
© Getty Images/Guliver (архив)

Сръбският президент Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. поздрави Джо Байдън за победата му в президентските избори в САЩ и благодари на настоящия президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за сътрудничеството помежду им, предаде ТАСС, като се позовава на публикация на Вучич в Туитър.

"Искрени поздравления за Джо Байдън по повод избирането му за президент на САЩ. Пожелавам ви мъдрост и решителност пред съществуващите предизвикателства за благото на Америка и на света. Надявам се на продължаване на сътрудничеството с вас, както си сътрудничехме с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, на когото съм много благодарен", е написал Вучич, предава БТА. 

По-рано Вучич на въпрос на журналисти каза, че ще поздрави Байдън, макар че Тръмп би бил "по-добрият вариант" за Сърбия.

По време на мандата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския отношенията между Белград и Вашингтон значително се подобриха. С посредничеството на американския президент Вучич и премиерът на Косово Авдулах Хоти подписаха във Вашингтон споразумение за нормализиране на икономическите отношения между Сърбия и Косово.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.11.08 | 17:13

1
Тази ли ще е мара общата, всички искат нещо

Добави коментар

Водещи новини