Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ: Северна Македония трябва да отговори на обидите и шантажите от страна на София

Северна Македония трябва да приеме резолюция, с която да каже на България кои са новите червени линии като отговор на "обидите и шантажите" от страна на София.

Това заяви лидерът на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски на среща на лидерите на основните партии при президента Стево Пендаровски снощи, съобщи БТА, позовавайки се на телевизия Алсат. Предложението на Мицкоски било прието от всички партии. От управляващата партия СДСМ заявили, че никой не може оспори онова, което е потвърдено и от ООН - че жителите на страната са македонци и говорят на македонски език. "Знаем, че в България е във финална фаза кампанията за местните избори, а знаем, че кампания ще започне и в нашата страна. Трябва да бъдем особено внимателни и по никой начин да не позволим да се политизира договорът ни с България", заявил Костадин Костадинов от СДСМ.

Коментари

 1. 2019.10.23 | 16:48

  Не ги разбирам. Какво точно печелят макетата от цялата просототия? Няколко продажни копиленца за рубли и динари им мътят главите - едни били сърби, други били ВЕЛИКИ макета - на Александър от лявото мъдо, трети не знаят какви са, но не са точно такива. А не се погледнат, че никога не са имали държава или някой да ги е споменал в последните 25 века. Тъпаци.

 2. 2019.10.21 | 21:42

  мръсни,гадни цигани никога няма да видите Европа!!!

  1. 2019.10.22 | 06:15

   А, няма .. сега като минат изборите и им се обадят на наще тулупи от посолството и веднага ще измислят оправдание свързано с евро-ценностите ..

 3. 2019.10.21 | 22:20

  Тия пак почнАха.
  ПолучИха пак пристъп.
  Аман бе! Пийте си хапчетата навреме

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Балкани

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет