Зоран Заев: Няма да позволя на един педал да бутне правителството

  • 14 август 2019 09:18

  • 2570
  • 3
Зоран Заев: Няма да позволя на един педал да бутне правителството
© Getty (архив)

Аз няма да позволя на един педал, един суетен журналист и няколко престъпници да бутнат правителството. Това е казал македонският премиер Зоран Заев, предаде  сръбското радио Б92.

Министър-председателят в Скопие вчера е дал прием по повод 18 години от сключването на Охридското  споразумение (прекратило въоръжения конфликт между албанците в страната и властта и дало широки права на малцинството). На въпрос какво смята за скандалните записи, излезли в медийното пространство и предизвикали политическа буря, Заев е отговорил, че няма да позволи на определени кръгове с криминално минало, сътрудник в медия и човек с нетрадиционна сексуална ориентация да свалят неговото правителство  от власт.

Заев по-късно е написал в Twitter, че уважава общността  ЛГБТ (лесбийки, гейове, би- и транссексуални) и не е визирал сексуална ориентация, а модел на поведение. "Аз много уважавам хората от ЛТБТ и ще продължа да се боря за техните права, както и правих досега", е заявил той.

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2570 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.08.14 | 13:34

3

Зора Заев - типичен български политик

haha

2019.08.14 | 11:51

2

тоя незнае ли че се е запътил към педалскиия съюз дето да си педал и извратеняк е въпрос на чест, не на обида. ще му учат децата не на българофобия,а на джендър алтернативи в училищата. европейски ценности - няма как.

Stamatis

2019.08.14 | 10:43

1

Викам им педали, а после се обяснява като п8тка, каквито са си повечето там!

Добави коментар

Водещи новини